Öppettider: 9:00 - 17:00 Mån - Fredag
Ring oss för konsultation! 08­­-12 14 08 08

Nej ! Så är det ! Det är ju faktiskt så att många har ju också symtom av sina åderbråck. Ofta brukar det vara besvär av tyngdkänsla, trötthetskänsla, myrkrypningar, domningar samt bensvullnad.! Väntar man för länge med att operera sig så finns också risk att man utvecklar senkomplikationer såsom eksem och bensår. Därför ska man uppsöka en erfaren åderbråckskirurg för bedömning av sina åderbråck.

Stillasittande-och stillastående arbete ger mer besvär och vi rekommenderar alla som har ett sådant arbete att försöka använda stödstrumpor som går upp till knäna. Också bra om man kan undvika för länge statisk belastning, utan försök att regelbundet röra dig några minuter varje timme så minskar dina besvär !

Vi på SAS Clinic utmanar de etablerade åderbråcksklinikerna och sänker priset till hälften av vad dom andra klinikerna tar för operationen . Hos oss betalar du under våren 9.900 kr/1 ben samt 15.900 kr/2 ben. Och då ska ni veta att vi är en av Europas mest erfarna kliniker i avseende på endolaserkirurgi av åderbråck. Och dessutom så utför vi en gratis ultraljudsbedömning av dina åderbråck !

Dr Hans