Linda, 40 år – Byte av bröstimplantat, vårtgårdsplastik

”Jag älskar mina nya bröst”

patient-linda-sasclinic

Linda

40 ÅR

Vad var anledningen till att du ville operera dig?

För 12 år sedan fick jag mitt första barn och mina bröst försvann. Jag mådde jätte dåligt pga detta. En del av min kropp bara försvann. Då bestämde jag mig för att göra en bröstförstoring. Detta var det bästa jag har gjort. Jag mådde så bra och jag fick mina bröst tillbaka och ännu snyggare. Förra året fick jag mitt andra barn och då bestämde jag mig att det var dags att byta ut mina implantat.

Hur kom du i kontakt med SAS Clinic?

Via en vän.

Hur gick Konsultationen till?

Jag ringde till SAS Clinic och fick snabbt en tid för att träffa Dr Hans Calner. Jag fick fylla i en hälsodeklaration och sedan ställde Dr Hans Calner en del frågor om varför jag ville operera mig och om vilka förväntningar jag hade kring mina bröst. Han undersökte mina bröst och gjorde en noggrann mätning av brösten. Han rekommenderade mig att byta ut implantaten och att välja en större implantat än vad jag hade innan. Och att jag var i behov av stor bröstlyft och vårtgårdsplastik.

Varför just SAS Clinic?

Jag känner mig väldig trygg med Dr Hans Calner och att han har hållit på med många år av kirurgi. Jag fick även möjlighet att träffa andra patienter som hade blivit opererat hos Dr Hans Calner och jag såg vilka otroliga resultat han hade åstadkommit.

Kan du berätta lite om din operationsdag?

Kl 8 på morgonen var jag på kliniken, jag var verkligen inte nervös överhuvudtaget. För jag viste att hela teamet var proffsiga. Jag gick in i operationssalen med ett stort leende. Cherry och Sussana följde med mig in till op-rummet och jag blev bemöt av underbara narkosläkaren Martina som tog hand om mig väldig väl. Jag fick lite lugnade i ramen och började skratta hur mycket som helst. Jag somnade med ett gott skratt.

Hur kändes det direkt efter din operation?

Jag hörde Marina att säga, din operation är klar och allt har gått jätte bra. Det tog bara en liten kort stund innan jag var uppe och gick. Jag mådde jätte bra. Och ville snabbt se på mina bröst. Jag kan bara säga ”jag älskar mina nya bröst”.

Hur var uppföljningen av dig efter operationen?

Det var jätte bra. På kvällen fick ett meddelande av Dr Hans Calner och undrade hur jag mådde. Sedan blev jag bokad för ett återbesök.

Är du nöjd med din operation?

Jag är super nöjd med min operation. Ingen kunde göra vackrare bröst åt mig.

Kan du berätta lite om din upplevelse på SAS Clinic och hur du blev bemött av Dr Hans Calner och personalen?

Jag är jätte glad över att jag fick komma kontakt med SAS Clinic och personalen. Det är ett tryggt och bra miljö där. Det är som en familj. Dr Hans Calner tar sig alltid tid och lyssnar på det man har att säga och han är harmoniskt. Cherry som tar hand om allt på Kliniken är en eldsjäl som sprider så mycket glädje hela tiden.

Skulle du välja rekommendera andra att välja SAS Clinic?

Klart att jag varmt rekommenderar andra att utföra sina operationer på SAS Clinic.